Bende van Nijvel

Diefstal van een Volkswagen GOLF met nummerplaat DTX 079 te Plancenoit

Maandag 14 februari 1983 rond 19u20, Plancenoit (Lasne), Versailleslaan, nr 8

Op Sint-Valentijnsavond, komt een dame thuis. Ze parkeert haar wagen VW Golf voor haar woonst, wanneer ze plotseling opmerkt dat een voertuig van het type PEUGEOT 504, donkere kleur, haar volgt. De passagier van de PEUGEOT stapt uit de wagen en bedreigt haar onmiddelijk met een handvuurwapen in de maagstreek. Hij neemt vervolgens plaats achter het stuur van het voertuig GOLF en vertrekt met het gestolen voertuig. Hij wordt hierbij onmiddelijk gevolgd door een mededader, de bestuurder van het voertuig PEUGEOT.

Beschrijving van het voertuig

Het betreft een VW GOLF Rabbit van donkergrijze metaalkleur (antraciet). Vierdeurs met koffer. Open dak. Getinte ruiten. Voorzien van de nummerplaat DTX 079. De wagen is nieuw.

Beschrijving van de enige dader die werd gezien

Individu : 1.80m, sportieve lichaamsbouw, niet dik, zwart, heel gekruld, dicht en kort haar. Heeft geen gebruinde huidskleur. Onberispelijk Frans. Indruk van een geschoolde persoon.

Geen beschrijving voor de bestuurder van de PEUGEOT 504.

Robotfoto

Vindplaats van de VW Golf

Dit voertuig werd teruggevonden op donderdag 09 juni 1983 in het bos van « Hourpes », rue des Bonniers. De binneninrichting van het voertuig was in zijn totaliteit verwijderd (zetels, batterij, lichten, …).

VW Golf

Locatie

Getuigen

Hebt u meer informatie of een tip over deze feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300 of via e-mail

Voor de mensen die bellen vanuit het buitenland, gelieve het nummer 0032 2 554 44 88 te gebruiken. Discretie wordt gegarandeerd.