Bende van Nijvel

Gewapende diefstal van een Austin Allegro

Maandag 10 mei 1982 te 22u20, Elsene, Italiëlaan ter hoogte van het huisnummer 32

Austin Allegro

Geweer FAUL kaliber 10, een identiek wapen werd teruggevonden in het kanaal te Ronquières Twee mannen, elk gewapend met een revolver met lange loop, gaan onder bedreiging van hun wapens, over tot de diefstal van een grijze metaalkleurige AUSTIN Allegro. Ze verplichten de bestuurder op de grond te gaan liggen en de sleutels van de wagen af te geven.

De daders rijden weg met het voertuig in de richting van Watermael-Bosvoorde. De gestolen wagen verkeerde in slechte en verouderde staat en de benzinetank was praktisch leeg.

De AUSTIN wordt daags nadien teruggevonden te Lembeek, waar een Volkswagen Santana werd ontvreemd, tegenover de garage Brichau.

Beschrijving van de daders

Geweer FAUL kaliber 10, een identiek wapen werd teruggevonden in het kanaal te Ronquières

De daders die Frans spraken worden beschreven als twee mannen van ongeveer veertig jaar oud. De eerste dader was 1,80 m groot, mager, zwarte haren, snor en droeg een muts (zie robotfoto). De tweede dader was mager met gekruld haar en snor, grijsachtig getint.

Locatie

Geweer FAUL kaliber 10, een identiek wapen werd teruggevonden in het kanaal te Ronquières

Getuigen

Hebt u meer informatie of een tip over deze feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300 of via e-mail

Voor de mensen die bellen vanuit het buitenland, gelieve het nummer 0032 2 554 44 88 te gebruiken. Discretie wordt gegarandeerd.